Äkligast hittills var nog en rätt så rundfotad fest för några år sen... vi fick slut på groggvirke, men vi MÅSTE ju bara fortsätta spela nåt löjligt spel om att dricka drinkar..

Rhode Island funkar bra på sallad. Det funkar bra med vodka. Men för faan, shotta det aldrig någonsin rent! :p


På tal om surströmming och surhaj...
Fick höra en underbar rövarhistoria av min gammelmorbror för några år sen.
När han var liten, så jobbade han extra hos en skogshuggare uppe i Bergslagen. Den här gubben var en av de få som fortfarande var förtjust i surgädda.
Man fångar en stor gädda, rensar den, och lägger den i saltlake i en hink med lock, ställer den i söderläge från slutet av maj till framåt augusti, då den härsknat klart, alla ben är upplösta, och köttet har samma konsistens som gele...
Smaken? Nånstans mellan vidrig och "jag begår hellre harakiri med en smörkniv än att smaka", skulle jag tro.