Winnie skrev:Jag har även tagit med mig en av mina moinakulturer på resa, senast 35 mil enkel till syrran över julhelgen. Ja, jag blev betraktad som en idiot när jag kom dragandes med en flaska jästlösning, finmaskig håv och en loppcirkus...
HAHAHA :D
Underbart med människor som gör det dem själva vill och skiter i vad andra tycker (utan att vara respektlös såklart). All heder åt dig!
Smidigast är enligt min mening hoppisarna som jag de senaste tre månaderna bara matat och skördat. Ingen lukt. Jag odlar på kokt torv som är ordentligt fuktig och matar med torrjäst. I kulturen ligger en oasisbit som är blöt. Den är för att skördandet ska vara smidig. Se länken ovan.
Tveka inte, prova att odla foder! Någon gång luktar det säkert, och? Vädra.
Lycka till!!
/j
Jag tackar ödmjukast. Suveräna odlingsguider du länkade till där.
Kände direkt att hoppisarna skulle vara en bra start för en nybörjarodlare. Du nämnde tidigare att du kan tänka dig att dela med dig i mån av tillgång. Skulle det händelsevis kunna förhålla sig så att du har möjlighet att dela med dig av hoppstjärtar [:o]?
