Någon som har testat att använda agar agar istället för gelatin i räkmixen?
Har det några fördelar?
Det görs på en alg.
Här är info:
http://www.recepthjalpen.se/agar-agar.html
MimmiH skrev:Vilket superbra tips :D
Någon som har en aning om på ett ungefär hur stora mängder man ska beställa i gram om man har ett ancistruspar och ca 15 yngel, ska även skaffa ca 10 guppisar samt en sköldpadda på 11 cm ryggsköldlängd i rät linje?
Mumin skrev:Agar säljs i Stockholm av Aeter- och essensfabriken på Wallingatan 42, som också säljer på postorder.
Den som har vägarna förbi bör inte missa denna Sveriges överlägset bästa kryddaffär, de har ALLT i krydd- och essensväg.
ToveTott skrev:Låter som ett spännande ställe, måste komma ihåg att titta in nästa gång jag är i stan :D
På hemsidan står det att adressen är Wallingatan 14