Det har vi varit ovanligt slött med bloggandet för min del den senaste tiden.
Det hänger säkert ihop med att hälsan har varit skral så man får inte något uträttat - när man knappt längre klarar av att byta vatten på akvarierna så är det inte så himla kul.

Nåväl - det finns många som har det mycket värre, så varför skall man klaga. Tänk bara på alla höga chefer och pampar som lyckats driva sina (och andras) företag till konkursens brant och när dom har det som jobbigast i alla fall ändå kunnat glädja sig åt en ynka bonus på en antal miljoner. Vad händer då - jo då kommer några arbetslösa knegare och tycker det är för jävligt och att dom borde betala tillbaka sina miljoner. Är inte livet orättvist - då får dom ju bara råd med gåslever och champange 6 av 7 dagar i veckan.

Nåväl sådan bekymmer har i alla fall inte jag, utan imorgon åker jag och Lasse ner till Vivarium i Utrecht i Holland. Denna resa kombinerat med att solen är framme lite mer ofta och att våren är i antågande gör ändå att det känns lite mer positivt just nu

Och nästa helg är det ju dags för Ciklidstämman uppe i Stockhom - då träffar jag säkert en del av er där eller varför inte på Bollmoramötet på torsdag där jag skall hålla ett föredrag på temat "Är akvaristen miljönvän eller miljösvin"