Har varit verkligt slö med att skriva i min blogg den senaste tiden -men det beror nog mest på att jag inte har haft så himla mycket att skriva om.

Vad gäller hälsan har det inte hänt något - lite starkare mediciner bara, men inget drastiskt.

Har visserligen varit iväg på lite akvaristiska evenemang som Vivarium i Holland och Ciklidstämman i Stockholm, men det har jag ju också skrivit artiklar om så det är väl inte så mycket mer att säga om det. Vi hade ju också en trevlig Zoopetvästträff på Sjöfartsmuseet.

Nu i helgen skall jag över till Danmark på Poecilia Scandinavias internationella träff - det skall bli riktigt trevligt. Där blir säkert mycket fisksnack och sen skall jag också hålla mitt miljöföredrag.

I slutet av juni äger Aquarama i Singapore rum och efter mycket funderande (känns inte helt Ok att hoppa runt med 2 kryckor i värmen) har jag bestämt mig för att åka dit.
Under tiden som jag är där så kommer jag att dagligen försöka skriva en blogg om vad som händer där.

Apropå värme så är det riktigt varmt också här just nu. Har inte kollat hur varmt det är idag - men igår var det 25 grader i skuggan.

Nej - nu tänker jag hälla upp ett glas med iskall fläderblomssaft och gå ut och sätta mig på uteplatsen och läsa i någon akvarietidning