Försöker samla ihop mig till en "rapportblogg" då och då - och det är väl hög tid för en nu.

Tycker själv förövrigt att det är rätt kul att kolla in i de bloggar som ni andra skriver, men jag är dålig på att själv skriva bloggar och även att kommentera andras

Tack i alla fall till alla er andra som skriver tänkvärda och läsvärda bloggar - det är alltid kul att läsa vad ni skriver

Det har gått en månad sedan min senaste rapport och jag har bl.a. hunnit med att besöka MAF där jag höll ett föredrag och vi i Zoopetväst hade en lyckad årsavslutning med vår glöggfest. 2 mycket trevliga - om än något olika evenemang.

Annars kan man väl säga att 2009 för min del inte har varit så bra och det vill nog till att 2010 blir ett snäpp bättre - annars är väl snart loppet kört. Fick i alla fall till slut igenom min sjukskrivning med försäkringskassan och jag är nu i alla fall halvt sjukskriven t.o.m. februari.

Har annars faktiskt rätt mycket att göra just nu eftersom jag nu håller på med det sista av nästa BTN-bok, som ju handlar om Nano-akvarier. Slet med redigeringen av den tyska upplagan igår och idag satt jag med den norska.

På torsdag skall jag hålla föredrag (om akvaristik och miljö) uppe i Oslo - skall bli kul att komma dit även om vädret verkar vara ännu sämre där uppe (mer snö och kallare). stannar några dagar däruppe efteråt och hälsar på en gammal kompis, men måste masa mig ner i helgen igen. Skall nämligen antagligen hålla samma föredrag igen på tisdag i Göteborg (GAF och GCG). I slutet av nästa vecka skall jag sedan hålla i en kurs för personalen hos en fiskgrossist. Det är ett lite ovanligt föredrag för mig, men skall bli himla kul (dock rätt arbetsamt eftersom jag måste sätta ihop några nya föredrag nästa vecka).

Ja och sedan är det ju snart dags för det härliga västgängets Tysklandsresa - det skall bli riktigt kul
Lär väl också bli en artikel och ett antal foton från detta evenemang inlagda här på Zoopet.

Vad gäller mitt hälsoläge är det väl varken bättre eller sämre - utan man hankar sig fram
Hoppas i alla fall att det kan bli dags för lite operationer framåt våren - men det är inget som jag idag vet något om.

Så tack för mig för denna gång - hör av mig med en ny rapport om en månad.