Efter en liten morgonpink kröp jag ner i sängen igen och låg där, ömsom läsande, ömsom slumrande och funderande... klev inte upp förrän 14.00. OTROLIGT skönt. Efter dusch och lite macka gick jag ner på stan för att köpa mig en ny liten "dam"ryggsäck, min gamla har fallit i bitar och jag har gått omkring med en stor, ful en jättelänge, pasar inte så bra till somrig klänning. Hittade ett syskon till min gamal favorit, fast dunkelt grön, helt ok. 149 kr. Budget så här före lön (det är så mycket månad kvar i slutet av pengarna - den har ni väl hört förr )

Ett annat budgetknep som jag gör ibland: Gå in osminkad på en dyr makeupaffär och se vilsen ut. Efter ett tag dyker en arbetssugen expedit upp, och man travar därifrån snyggt sminkad med nya tips och råd i fickan

Efter denna uppiggande förnyelse slank jag in hos en frisör som skyltade med Xtrapris på slingor, endast 390 kr. Beskådade mitt nysminkade anlete medans håret blev lite mer trevligt sommarljust.

Väl hemma igen blev det Thailändsk nudelsoppa med broccoli och haricortverts. Ormarna stirrar hungrigt på mig, så jag måste ta och tina lite möss åt dem. Firrarna får artemia idag med, nu när det äntligen är svalare så är de pigga och behöver mer mat. Jag har matat MYCKET sparsamt dessa varma dagar. Ska plocka lite maskrosblad åt gerbilerna också, SEN kan jag ägna kvällen åt - tja, nån film kanske?

Go´kväll, gott folk!