Igår hittade min son en filterräka torkad på golvet (han blev jätterädd råkade trampa på den) Han sa att det plaskat en massa kvällen innan (han har ett akvarium i sitt rum där räkan bodde). Undrar vad som hände? I samma kar går tre rödmunstetror, fyra kardinaltetror, tre C. swartsi (eller hur det nu stavas!!!) och ett gäng endlers. Som ni förstår så är det öveblivna firrar som går där... blev faktiskt riktigt ledsen, för jag gillar mina filterräkor, de är så stora och maffiga.

För övrigt är det j-a varmt, 30° grader vindstilla och åska i luften, jag vill bara blunda mig bort från detta och vakna till en svalare tillvaro. Fläkten står på hos räkorna, jag tror att det dött ett gäng... trots vattenbyten och fläkt. Det här är inte kul. Jag har tagit ledigt tre dagar för att pusta ut och fixa lite hemma, akvariehyllan är två steg närmare: jag har hämtat gavlarna hos mamma och köpt lysrörsarmatur på Kjell o Co. Jäklar vad billiga och bra grejer de har! En komplett sak (utom sladd) för 79 spänn! Dit ska jag gå igen!

Måsungarna har fått vingar och seglar omkring, jag har sett dem snappa insekter - det var intressant, de är verkligen allätare. Till er som kanske vill ta hand om en måsunge någon gång - ge dem hundmat på burk!

Alla gårdens katter ligger utsmetade i skuggan. Min stannar hemma, i skuggan.

Jag vill ha regn!