Den här veckan har det vimlat av vackra män och stöddiga kvinnor på bussen. Säkert har en hel del av de mer vanliga funnits där också, men dessa SER man. Jag blir glad av att se dem hålla hand och pussas offentligt. Resten av året håller de mer låg profil, och jag förstår dem. Vem vill bli misshandlad??!!

Det är fest överallt - idag såg jag att de byggde scen i Björns Trädgård. Där finns tre roliga gropar för skejtare och inlines. Det finns alltid folk som står och tittar på konsterna (jag med, passerar där varje dag) och kombinerat med a-lagarna som ligger i osorterade högar, duvskiten och korvkiosken - känns denna plats som - ja - något jag skulle vilja dokumentera på något sätt.

Folk verkligen VIMLAR omkring i olika lättklädda utstyrslar. I Vitan pågår just nu konsert (jag hör det genom fönstret) och jag känner om igen denna glädje i att bo så här: jag behöver inte deltaga, jag kan njuta av att vara ensam OCH vara inuti livet.

Katten är solblekt och smal. Hon ligger på fönsterblecket av koppar, endast på morgonen, sen blir den så het att man bränner sig.

Livet är gott.