Sitter ensam kvar på kontoret för att bara göra det där sista som underlättar för min kompanjon medans jag är borta. Idag börjar min semester! Stackars dig, säger alla, nu när det regnar! Men TACK säger jag att det regnar, annars skulle jag inte orka vara ledig

I helgen skickade jag alla gerbiler till en vän med stora ormar (mina kan inte äta vuxna). Så SKÖNT! Insåg inte hur belastad jag kände mig förrän de var borta. Men - rutinerna satt i, och i flera dagar gick jag direkt till hyllan så fort jag vaknade eller kom hem från jobbet, och blev snopet stående...

Som tur är, ska en granne skaffa gerbiler till sina barn, så jag kan sälja allt hö, spån, frö och pryttlar till dem, inkl ett akvarium. Jättebra!

För övrigt så mår jag alldeles fantastiskt bra. Jag blir bekräftad dagligen på mitt ganska så nya jobb - de är så nöjda med mig hela tiden. Och jag trivs med alla mina olika arbetsuppgifter, som fisken! Apropå fisk: en norska här på jobbet sa " ... som hajen i handsken" idag, och jag fick som vanligt en rolig bild i huvudet. Jag älskar felsägningar En annan killes kommentar var: Va! Säger du att svaga män behöver sura kvinnor??!! Jag flinade ett helt dygn åt det snacka om freudiansk fel-hörning... eller hur man nu ska säga.

Nä, nu ska jag hem och börja semestra. Två önskningar jag vill få uppfyllda: kunna resa på en sistaminuten en vecka, och bli klar med min akvariehylla. Får se vad det blir!

Må bäst allihop!