Min stora fina underbara änglatrumpet har nu bara fyra deppiga blad kvar högst upp. Bebodda av några äckliga typer som spinner nät och springer omkring i sin nya storstad... när jag orkar ta itu med det, ska jag köra ner den på gården och gräva ner den i rabatten. Vill inte ta livet av den IFALL att den vill göra en blomma ändå. Trots Pravado så har den som enda växt på balkongen fått ohyra?!

Såg idag fantastiskt långa, fina Hoya linearis för bara 180 spänn, och de var LÅNGA! Typ en meter! VILL HA! Spanade in en av dem som även har små blomskott... väntar med beslut tills imorgon...

Nu måste jag bara boka snickeriet så jag kan börja limma stödlister under hyllorna (jag har inga klämmor hemma, måste kunna dra ihop dem) och sen kan jag sätta ihop hyllan. Så himla kul! Idag var jag och kände på olika sorters sand, jag har en idé om att försöka få lek på någon av mina corydoras i det kar som sedan ska innehålla räkor... ska prova med schwartski (eller hur det nu stavas!!!) först. Så nästa kar ska ha fin sand, och en spretig rot som är smal, och så småningom en massa grönt som lindar sig runt alltihop...

När jag lyft ur alla Crystal red har jag sen ett tomt kar att leka med

Idag var jag även på shoppingrunda och upptäckte i de obarmhärtigt avslöjande provrummen - alla mina blåmärken HUA! På ryggen, mellan benen, armarna, knäet, smalbenet... stora lila/blå/gröna saker. Oj oj oj. Ser ut som jag blivit misshandlad (vilket jag faktiskt blivit, såg likadant ut, för länge sen). Inte så kul att prova kläder med det framför ögonen, men jag försökte filtrera seendet Handlade "nödvändiga" saker för runt tusenlappen och kom hem mycket nöjd Semester = göra sånt som är både onödigt och roligt!

Mja, nu ska jag ägna mig åt favvo-serien "Bones" så småningom, innan dess ska jag jaga tonåringen genom hans dagliga plikter såsom hygien, hushållsjobb osv. Må bäst allihop!

PS: Alla måste pröva färska rödbetor med fårost!