Först: fick syn på denna annons och blev full i skratt: http://www.zoopet.com/annonser/showproduct.php?product=1372&sort=1&cat=last1&page =1

Sen: R.I.P Steve Irwin, en av mina idoler. Många hackar på hans sätt framför kameran, men allt vad han gjorde för djuren på vår jord, och all hans sprittande livsglädje! Glöm inte!

Och så nu: har äntligen fått energin tillbaka efter trafikolycka, superförkylning, magsjuka och därefter sjukt barn. Mina två veckors semester har gjort mig helt utmattad Men igår kände jag äntligen LUST att göra något mer än bara det mest basala, och satte igång med lite djurpyssel och därefter lustfylld sömnad av en ny klänning/tunika (min standardklädsel sedan 80-talet: enkel kort klänning på sommaren som på vintern används till tunika med brallor )

Och imorse när jag klev ut på balkongen märkes det första bettet av kyla ... det där krispiga goda i luften som hör hösten till. Välkommen höst! Jag älskar höst, då blir jag oftast väldigt pigg och kreativ, njuter av naturens alla färger och flyttfåglarnas olika formationer, i träd ätandes eller i himlen flygandes.

Ha en bra dag, alla!