Idag har jag slitit ut och tvättat båda sängarnas alla beståndsdelar samt dunkat livet ur madrasserna Våttorkat golven och handlat minst 15 kilo föda på Konsum.

Mellan 13-19 var det hyllning tll Steve Irwin på Animal Planet, och jag satt igenom hela rasket, beväpnad med en toarulle för jag hade blivit förvarnad om att vissa intervjuer var gråtframkallande

Och visst var det sorgligt, speciellt när de pratade om sin framtid och barnen, och när pappan blev intervjuad. Men mestadels av tiden satt jag och njöt och skrattade åt denna fantastiska ADHD/DAMP-personlighet som hade lyckan att kunna använda all sin energi till detta goda han gjort för djuren och mänskligheten! Tänk vilken tur han hade som föddes med de föräldarna och de möjligheterna. Det får mig att tänka på hur bokstavsbarnen EGENTLIGEN borde ha det - fritt! Fritt, inspirerande, utmanande och kärleksfullt! Inte tvingas in i skolans snäva ramar

Fisklivet: upptäckte idag att bara de två gobyhonorna kom fram vid matningen - är hanen död eller strängt upptagen med yngel/ägg någonstans?

Smycketetrorna lekte lite fint i ett hörn, ett par av varje sort

Räkorna är så JÄTTEMÅNGA nu så jag måste sälja av lite.

Imorgon är den jobbiga semestern över, ska bli skönt att vila ut på jobbet Känner mig helt utmattad av trafikolyckan, sjukdomen, sonens sjuka och alltihop Men det är bara att ta nya tag!

Nu ska jag bara sortera sopor och hämta in katt och tvätt - sen blir det skönt att somna i den rena väldoftande sängen. Kanske bäst att duscha först, för JAG är verkligen dammig och svettig nu!

Go´natt alla!