Katten är riktigt jobbig just nu. Hon är uttråkad, och ställer till det för att få lite liv i luckan. Bl a väcka oss stackars människor kl fyra på morgonen - med en kall nos i ansiktet, hoppa på magen eller peta ner något på golvet. Antagligen vädret/byggarbetet utanför, hon vill inte vara ute så länge som hon brukar, och kommer in frustrerad.

Igår tog jag itu med att fånga in Schwartskii (eller hur det nu stavas) och flytta över dem till gobykaret. De har gått ihop med aenus i ett ganska litet kar, och jag har länge tänkt göra detta. Men att fånga fisk - suck. Jag tycker det är riktigt asigt göra! De blir så stressade och allt i akvariet rivs upp. Men nu är det iallafall gjort.

Jag har fortfarande inte kommit till skott att dra vettiga elkontakter, så några burkar måste fortfarandes tändas och släckas manuellt. Vilket är lite roligt faktiskt. Bl a har jag sett att humlorna "sover" under ett löv, och när jag tänder kryper de fram och börjar leta mat. Vid senaste räkningen (ha ha) var de sju vuxna och fyra ungdomar. En gravid hona.

Kardinalerna är helt förtjusande! Verkligt snygga och pigga små firrar. Kan varmt rekommenderas!