Idag klev jag ur sängen 12.30 - och snart ska jag krypa ner däri igen... jag är sjukskriven för utmattningsdepression och är sååååå trött - jag bara sover och sover och sover, med avbrott för att fylla på kylskåpet, duscha eller byta liggplats till soffan framför tv:n.

Sonen sover också - han är sjuk och hemma från skolan. Och katten sover. Och ormarna sover gott i sin plastbytta i skafferiet. Kan ju tillägga att när jag skriver detta är kl strax efter 14.00.

De enda som är vakna är firrarna! Nu är jag 99% säker på att jag har fyra hanar och två honor av Galaxyn. De äter med god aptit allt jag serverar dem. Vet inte om det är inbillning, men jag tycker mig märka att beståndet av körsbärsräkor i det karet har minskat... och inte en enda småtting har jag sett på länge. Men jag har ju ett kar till som kryllar av körsbär, så det är ingen ko på isen. I det andra karet har jag två honor som är extremt mörkt rödbruna, vilket är lite spännande då jag såg en tråd om det i skaldjursforum. Kanske är vildformen av dessa räkors färg?

Annars inget nytt att rapportera.
Sov gott allihop!