... eller tvärtom faktiskt. Akvariemardröm. Brukar ni har mardrömmar om era akvarier?

Inatt drömde jag att burkarna blev en enda sörjig, illaluktande gegga, och jag behövde byta vatten FORT. Men en massa saker kom ivägen... en annan natt drömde jag att en av småfirrarna högg en vuxen Röd Bi-räka och storknade, hoppade ur akvariet och dog. Undrar hur man ska tolka det...?

Idag kommer Den Stora Katten hit och befriar min stackars Sisa från hennes kval. Jag har börjat ha öronproppar dygnet runt när jag är hemma Lilla Frisse, vad jobbigt hon har haft det. Hoppas nu att allt blir bra!

Köket är fullt av disk och kylskåpet är allt annat än fullt. Fullt av sand är det däremot ÖVERALLT (kombination av idogt kissande katt och vintergator). PETflaskorna har travat upp sig igen och på Ica ligger ett paket - försenat - och väntar. Jag FRYSER och har inte alls lust att göra någonting utom att krypa ner i sängen igen. Hmmmm - man kan ju inte dammsuga och förstöra Sisas dag (hon är paniskt rädd för dammsugare, faller nästan i koma) så jag struntar i sanden på golvet en dag till

Lite senare: sopat värsta sandhögarna, fixat disken och duschat. Nu väntar jag - och Sisa - ivrigt på att det ska plinga på dörren. Har inrett bröllpssviten (badrummet) med matta, kattlåda och mat/vattenskålar. Och burit ut alla tandborstar o dyl.

Den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge