Jaha - plötsligt dök det upp två (synliga) kopparbarbsyngel. Jättekul! Nu har jag alltså yngel i fyra av mina åtta burkar. Tittade strängt på Galaxyn/Pärldanio för jag tycker att de ska minsann få yngel också Var hos Janne och köpte fredagsgodis (moina) och där hade han minsann fått yngel på erythromicron! Helt spontant i en hink, där växter och en rot från hans E.akvarium låg... givetvis kunde jag inte gå fisklös därifrån, så en trio Sawbwa följde med hem - det såg så magert ut med bara de två hemma

Idag har jag tagit en semesterdag, med tanke att äntligen få tummen ur och hämta upp plastbyttor från källaren och göra lite seriösa försök till odling. Samt vårbruka krukväxterna inomhus - klippa ner, göda osv.

Katten, som bara sett lite bastant ut de senaste veckorna, har plötsligt börjat växa i omkrets så att det syns från dag till dag Ungarna ska ju komma till påsk, så det är bara två veckor kvar nu. Jag har lyckats förtränga allt jobb runt kattungegrejen - hon äter och skiter som en häst när hon är dräktig och ger di. Och sedan ungarna.... men det är KUL och värt jobbet.