Blev JÄTTEGLAD när jag tände hos firrarna imorse och fick se en av mina "hemuppfödda" humlor med rom Kunde även räkna in sju stycken den här gången - det är inte ofta jag ser så många samtidigt.

Men - efter att ha varit på fiskmatshopping hos Janne, och fördelat moinan - ser jag den lilla honan ligga döende på botten Frustration! Jag har verkligen ingen bra hand med humlorna...

Har sålt lite fisk och räkor - jag är himla fattig så här i slutet av lönen, så det var ett välkommet tillskott i kassan.

Kattungarna ligger fortfarande i min säng - och DET är en ljuvlig start och avslut på varje dag Största honan smackar när hon äter, och mellanhanen kan inte jam/skrika som de andra, utan han knorrar Den lilla, lilla tösen är nog den som är mest siamesaktig i kroppen - långa tunna lemmar och tunn päls, och hon är så otroligt söt med sin vita fläck över höger öga. Och pigg! Jag är helt kär i den katten - men jag vet av bitter erfarenhet att Sisa INTE accepterar fler katter i hushållet - hon vill vara ensam katt på täppan. Man kan inte få allt man vil ha! (Men jag vill ändå )

Jag har visat bilder på kattungarna på jobbet och det är helt underbart att se dessa stora muskulösa tatuerade tuffa grabbar utbrista "så söööta!" och berätta om sina egna katter och kattminnen

Burken på jobbet - som jag INTE har ansvar för - har råkat ut för nå´t slags attentat och alla firrar utom tre har dött över en helg. Kvar går en svart neontetra, en Trinidadguppyhane och en ancistrus... jag tänker ta tag i akvariet och fixa till, det ska bli kul. Såg en riktigt häftig skruvad, bred, ljusgrön LÅNG växt hos Janne som jag vill ha - och sen några av hans fina röda ciklider (?) som han har flera generationer av. Alla mina Trinidadguppies får flytta dit också - så blir det lite naturligt levade foder... och jag blir av med en låda på skrivbordet hemma. Lite ängslig bara att någon ska sabba igen - man kanske ska sätta hänglås på locket?

Blev f ö uppringd av en tjej som ville ha mina ormar med på en modefotografering. När jag sa att jag ville ha lite betalt för besväret (åka dit med ormarna och drapera dem på folk och sen hem igen - en ledig dag) backade hon ur. Undrar hur de tänker?! Hade det varit en god vän är det en annan sak, men en helt främmande människa som förmodligen får rätt bra betalt för sina bilder... ja ja.

Övriga djur/familjemedlemmar har hälsan och mår bra!

Ps: Hittade just ett till yttepytteyngel i B.Mehra/Brigittaeburken! HURRA!