Jag har visst glömt att nämna mina grodyngel... vid senaste foderfångsten stötte jag på ett par parande grodor, och runt dem fanns massor av grodrom. Kunde ju inte låta bli att ta en liten klump (vilket var SVÅRT! All rommen hänger ihop och jag fick riktigt gräva med naglarna för att få loss lite) och nu simmar små grodpinglor i en burk på köksbordet. Mamma som också är grodfantast fick halva klumpen Detta är en tradition hos oss - sen när grodorna blivit stora och fått ben, cyklar vi ut till det ställe där vi hittade dem och släpper ut dem.

Kattungarna har nu öppnat sina ögon i varierande grad - lustigt nog var Fyran först och har båda ögonen helt öppna idag, de andra tre i varierande stadier av springor och små trianglar Jag flyttade ner dem i lådan igen igår, eftersom de visar tendenser att kravla omkring i sängen, och jag vill inte ligga ihjäl dem. Men ikväll flyttade de upp igen - de är så ljuvliga och jag skyller på att de måste vänjas vid folk tidigt och jag KAN ligga blickstill när jag sover - småfolksinstinkterna sitter i.

Har jag berättat att de alla spottar och fräser när jag nyduschad på morgonen ska bädda sängen? Då luktar jag helt "fel" i deras näsor

Ska bli spännande att se vad det lilla yttepytteynglet i Mehra/Brigittaeburken är för något.