Rök ihop med det ena gubbeländet på jobbet igen Han beter sig värre än en treåring - ska lägga fingrarna i allt och uppför sig som om han både uppfunnit och äger mitt jobb (han började för sex månader sen....) Jag måste finna en mental strategi för att orka med honom - för ändra honom kan jag inte - och jag lyckas inte heller få honom sparkad pga inkompetens.

Ynglena i den tomma burken borde vara Galaxy. Jag ser oftast bara en (med en låååååång bajskorv hängande efter sig ) men de andra lever väl i javamossan, kan jag tro.

Det hemliga ynglet i Brigittaeburken lever vidare sitt stillsamma liv.

Kattungarna börjar nu bli riktigt Pain-in-the-ass De är ÖVERALLT och jag har revor längs hela benen (lämpligt nu när man äntligen kan gå med kjol, men spelar roll...) Lilla tuffa Ettan hivar sig över den nya höga brädan som ingenting, men de andra tre kan det inte - än. Jag tar bort brädan när vi inte har besök och jag pysslar omkring, annars får de hålla sig i köket. Där är kattungesäkrat! De har behållt sina personligheter och finslipat dem ytterligare: Ettan först, störst och kaxigast, Tvåan vacker som en ängel, lite avvaktande men har blivit av med sin värsta skygghet (jag har bearbetat honom ) och jag undrar vad han kommer få för färg på ögonen egentligen?! Kan det bli så häftigt att de blir blå?! Han är iallafall klart snyggast beträffande ansiktsform, öron, kropp och svans - och väldigt läckert beige/orange. Trean är en knepig, älskvärd person som väldigt gärna vill sova eller sitta nära, nära och blir skrämd för oväntade ljud. Fyran är väl den mest "normala" av hela bunten; trevlig, social, orädd, lekfull. Trean och Fyran är de som fortfarande är lediga...

Sonen är glad och har en ny (?) flickvän, som han låg och pratade med till tre i natt. Sött! Sommarlovet är blott två arbetsdagar bort - så skönt!

Och grodynglena blir långsamt fetare. De är söta!

6 av mina hoyor blommar, men eftersom jag är så usel på namn kan jag inte säga vilka Jag ska be Sonja identifiera dem åt mig nästa gång hon kommer.