Packade in Ettan och Fyran i kattkorgen och stack hem till mamma och hennes katt Allan (även kallad Påsen, för han ser ut som som man hällt ner en katt i två storlekar för stor päls...) för skojs skull. Fyran är en kavat herre, jämn och fin i humöret och väldigt tålig. Och Ettan tog jag för givet att hon skulle palla trycket

Väl där (hon bor tio minuter ifrån mig) hade vi kul i två timmar med att beskåda hennes katts fasa över dessa små huliganer. Han spottade och fräste och morrade DJUPT ner i magen, men samtidigt var han ack så nyfiken och måste kolla in dem Till slut slocknade ungarna i soffan bredvid mig och då vågade Allan sig fram och snusade på dem.

Väl hemma igen släppte jag in en blöt Sisa och hela familjen hade Big Re-Union på min stora röda matta. När jag skulle lägga mig låg de så fint och såg ut som små änglar , så jag tänkte att: nåja, i natt kan de få vara inne hos mig... Tjosan!

Galopp galopp på täcket. Brottningsmatch på mig. Tyg på väggen rasade ner. Hängde i blommorna som en lian och gungade fram och tillbaka Petade ner böcker ur bokhyllan. Snodde mina öronproppar (som de sen brukar stoppa ner i sonens skor). Bollade med en stackars snäcka som trillat ur karet... osv osv.

De får INTE sova inne hos mig mer!