Guud vad trött jag blir... klev in i mitt nystädade kök imorse och hela golvet fullt av SMULOR av olika slag - bl a jord från en blomkruka (som nu flyttat därifrån ). Hela diskbänken full av kattspår (hur lyckas de göra spår på en ren yta??! Var får de skräpet under tassarna ifrån?)

Eftersom dörren var öppen till mitt rum hoppade ungarna genast upp på skrivbordet (och Trean trillade ner, i vanlig ordning) och började tugga på persiennsnören, blommor och skrämma livet ur mina stackars fembandsbarber som jag satt i ett odlingskar över natten. Ut med katterna och stänga dörren... och idag är det varmt igen - jag SKULLE vilja ha öppet så det blir lite drag. SUCK! Just nu vill jag bara ha bort dem härifrån... men de ÄR ju så söta. Och de gillar mig så man måste ju bara älska dem tillbaka! Det är SPINN SPINN och svansen upp så fort jag visar mig/sitter ner.

Frisse har fått matnojja och äter som en galning. Hon börjar bli tjock vilket säger en hel del - hon är en mager katt av naturen. Hon tror visst att hon har ett helt fotbollslag att amma fortfarande?

Nä, jag blev helt apatisk av denna start på dagen. Kryper nog ner i sängen igen...