Det är det nya arbetsnamnet för kattungarna: skurkarna.

Tyvärr verkar det som om jag blir sittande med lillkillen iallafall, vi får se efter helgen, men jag är skeptisk.

Jag bor ju 6 trappor upp, och har nätat balkongen MEN en envis katt kan ta sig ut genom springan högst upp. Nu har lillkillen upptäckt att man kan gå på utsidan av balkongräcket (men alltså på insidan av nätet) så nästa steg lär bli att klättra på nätet. Och jag som har haft en blomvänlig katt innan (mamma Sisa) har nu två små skurkar som tuggar blommor inte nog med att killen drar upp alla flytväxter, utan tjejen tuggar blad i krukorna och gräver upp jorden... det är precis som att ha små barn: blir det för tyst så är det något bus på gång.

Hittade en äppelsnäcka som hade bestämt sig för att flytta i morse: ett stort snigelspår tvärs över mattan så jag stoppade ner h*n i ett annat kar, får se om h*n blir nöjd då.

Och Brigittaen är fortfarande röd och vacker (och det där fantastiska mörkblå strecket!) och omöjlig att få en skarp bild på... jag övar vidare! Testade att fota när jag gav dem grindalsmask igår, men då fokuserade kameran på maskarna och jag har inte fattat funktionen hur jag styr fokus själv