Japp - mitt fack har bestämt att vi är lediga imorgon fredag - så idag är det "fredag" då... som om min kropp inte vore nog förvirrad av vintertiden *hatar omställningarna* Jag är helt lost i flera veckor efter dessa tidsbyten - min mage är hungrig på fel tider, jag vaknar fel, är trött fel - jag är otroligt, fysiskt, tidsbunden...

Idag kvistade jag iväg på lunchen och träffade evus och beskådade hennes vackra blå tigrar. Tajmade det så bra så även Sonja var där Beundrade alla evus olika räkor (hon har MÄNGDER av olika sorter och kar...)

Men jag känner verkligen såhär: nope - jag stannar här, inga fler sorter i mitt hem. Jag har varken råd eller plats, och jag vill hellre satsa på kvalite än kvantite.

Mina Limia har växt helt otroligt och jag tycker mig se minst en hona med svart i rumpan. Vore kul att få fler och kunna dela med mig!

Min grindalsmaskodling har gått ner - de verkar må bra av att nonchaleras nu när jag matat dem och vattnat dem, ger de mycket färre mask än veckan efter svältet.

Alla övriga firrar är knubbiga och pigga - nema problema