Nä, det känns inte kul just nu. Mörkt, regn, blåst... jobbet är aptrist och jag är fattig som få. Hur f*n ska jag få ihop ekonomin till slut? Är så trött på att bara ha till mat och hyra och busskort - inget annat ryms i min budget. Tur att man har kredit på lönekontot

Jag har inte lyckats få en enda skarp bild på den nya knoppen, fattar inte varför? Gör precis likadant som med den första, som ser ut så här just nu - som Storsjöodjuret:



Något som legat i tankarna hela veckan; sonen blev nedslagen och rånad (på en kexchoklad och 20 kr...) förra helgen. Killarna som hoppade på dem (9 mot 2) hade en strumpa med biljardkulor, som de slog C och hans kompis med i huvudet och rakt över ansiktet. När de låg ner blev de sparkade... polisen stod ett tiotal meter därifrån och tittade på, och när rånkillarna stack, kom de fram och MUDDRADE C och kompisen - men brydde sig inte om att kompisen blödde från näsa och mun, tog inte hand om dem alls... samtidigt pågår rättegången mot de 16-åriga killarna i "Kungsholmsmordet" - ett år äldre än min son... jag känner en blandning av hat, uppgivenhet, vrede, sorg och rädsla. C vägrar polisanmäla, varken poliserna eller killarna.

Lillkatten är fortsatt söt och charmig och jobbig - imorse hade hon krupit under badrumsmattan och låg i bakhåll på mig. Hennes ena röda bror kanske dyker upp på tv i Aktuellt i veckan som kommer, så håll ögonen öppna

Bäst att ta till mitt motto: Always look at the bright side of world!! Go kväll kära dagboksläsare - efter mörker kommer ljus!