Skrev ett halvhjärtat, tråkigt inlägg igår, men det var tydligen så dåligt att det inte ens fastnade i bloggen Det var ju bra, det.

Här hemma har vi matkrig och utegångsneuroser. Sisa tror, att varje gång hon kommer IN så vankas det mat. Resultat: så fort hon kommer ut och jag kommit in, så plingar det på dörren och en granne tittar strängt på mig: "Din katt fryser!" varpå Sisa rullar ut i köket och kollar in matskålen. Lillskiten är tunn som en tråd och ganska så ointresserad av mat, så min taktik att bara ha maten framme när feta mamma Sisa är ute, funkar inte - på fler sätt, eftersom fetkatten studsar tillbaka in som en gummiboll.

Söndag 2:a advent idag. Hurra - min långhelg närmar sig. Jag tar ledigt alla klämdagar och kommer få 16 lediga dagar Jag tycker veckorna bara består av måndag, torsdag och söndag - vart tar dagarna emellan vägen? söndagar är min tvätt-, städ, vattenbyte- och fylla-på-matförråds-dag. Då passar det fint att ha ruggväder utomhus, väldoft och varmt inne, och en trevlig sida (Zoopet) att kolla på.

Må bäst, alla!