Inspirerad av vår käre S_Sund bjussar jag härmed på denna kultfilm:

"Det Är Inte Snön Som Faller"Music video from the 1980's (cartoon)


Katterna har varit totalspattiga i flera dygn nu, Silke är rastlös, kissar o bajsar oavbrutet så jag misstänker blivande löp. Hon skrämmer hjärtat ur kroppen på mig, när hon susar förbi mitt huvud i ett akrobatsprång nerifrån golvet och upp på datorskärmen. Sisa försöker vara likadan, men bombar allt i sin väg, hon kan inte flyga längre, stackaren

En till, i modernare anime-tappning:
Se alla dina favoriter bland videor och musik, ladda upp originalinnehåll och dela allt med vänner, familj och hela världen på YouTube.


Vi (sonen och jag) blev bjudna på en gourmétmiddag igår, tillagad av min bror. Han hade bl a gjort en fond/sås som kokat i fem timmar dagen innan, en lammsadel så mör att den gick att äta med sked, och ugnsrostade rotsaker. Fantastiskt gott! Vi var nämligen rörande eniga förra julen, att man blir så obeahgligt mätt på julmat, så i år skulle det bli annorlunda. Och eftersom både mamma och jag gick i strejk (vi har fått dra "matlasset" de senaste åren) så fick vi år sätta oss til dukat bord, bli serverade och disken blev diskad, utan att vi rörde ett finger DET kallar jag julklapp!

En till:
Se alla dina favoriter bland videor och musik, ladda upp originalinnehåll och dela allt med vänner, familj och hela världen på YouTube.


Nä, nu ska jag läsa vidare i min bokhög (sjasar ner Snoknosen från en vinglig hög av böcker). Ha en fortsatt skön ledighet, alla!