... både Fetknoppen och Lillskiten är grymt uttråkade. Och jag som trodde de skulle roa varann mer än de gör (jo, liiite bättre är det för Sisa denna vinter...). Tyvärr så inser inte Sisa sina begränsningar, så när hon jagar Lillskiten och försöker ta samma vägar - så blir resultatet en kattbomb påoväntade ställen. T ex tangentbordet

Fiskade upp Svante igår (Atya Moluccensis) stendöd. Mycket sorgligt. H*n var så SNYGG och trevlig att titta på. H*n levde i nästan tre år - kan det vara ålder?

Annars är allt precis som vanligt i karen. Alla räkor utom körsbären har tydligen tagit till barnbegränsande medel, jag har BARA vuxna och de blir långsamt färre. Hittade ett stycke körsbärshane inne hos Limia´n, han måste ha liftat med någon växt eller håven. De tolv skönheterna (får mig att tänka på en gammal folksaga om prinssesor) växer och är så vackra, så vackra. De två Pearl ser jag ytterst sällan, men de är så små så de försvinner i gruset. Hoppas alla överlever!

Praktbarberna leker men det lär inte bli något av det, eftersom karet är befiskat med många hungriga munnar. Striatorna som brukar vara så skygga, kommer numer fram och tigger med resten av barbgänget. Tänk att fyra spattiga Praktbarber så totalt kan ändra attityden hos resten av fiskarna? Innan de flyttade in, satt alla under diverse rötter och växter.

Har läst mig ner i bokhögen nu, samt lagt in fler beställningar på bibban. Några avsnitt av Heroes kvar att glo på. Det är skönt at vara ledig

(nu landade en duva på fönsterblecket och båda katterna dundrade upp på bordet och datorskärmen, för att skallra tänder mot bytet )