En fördel med att bli äldre, är att jag kan göra fler och fler saker på autopilot Hjärnan är helt urkopplad från göromålen och sysslar med andra mer intressanta tankar Kom på det imorse när jag duschad o klar stod vid ytterdörren på väg till jobbet - inte en tanke hade jag lagt på vad jag gjorde - vakna, persienner, toa, vitaminer, duscha, klä på mig, måla ögon, mata katter osv osv.

Lilla sötnosen Silke är precis som en valp i vissa saker, t ex att äta på förbjudna saker. Om hon ser, att JAG ser henne tugga på snören/blad/hår/annat förbjudet så skyndar hon sig allt hon orkar för att svälja innan jag hinner fram. Så ska man brotta ner henne och tvinga upp munnen och ta ut det äckliga slemmiga föremålet - precis som en valp

Anledningen till att hon inte får äta snören/blad/hår och annat, är att hårstrån och snören inte smälter, utan binder fast alla bajskorvarna i en lång rad, som prinskorvar, som sen släpas runt på mattorna och blad och annat blir trevliga spyor, också de mitt på någon matta (helst en nytvättad sådan).

Nu när det blir lite varmare ska jag träna henne att gå ut på kvällarna, när ingen ser henne.

Mina underbara vackra äppelsnäckor är så - underbara... helt enkelt. Funderar allvarligt på att ha ett kar med enbart snäckodling. Nu stretar skönheterna omkring med antennerna invecklade i skalet, så de knapps syns alls. De vågar inte sträcka ut sin kropp utan kurar ihop sig när de förflyttar sig.Pga av fisk! Nästan alla har ljus kropp, bara tre av dem har mörk.

Bollmora på söndag! Ska man gå dit med tom plånbok för att inte bli frestad eller kommer jag då gräma ihjäl mig för att jag inte kan köpa fyndet?