... jag har packat köket och källaren. Jag har badat och träffat trevligt folk. Jag har solat, sovit, ätit gott och motionerat. Kort sagt har jag haft en bra semester. Men nu börjar jag jobba på torsdag... och idag har de ringt fyra gånger från jobbet.

Sonen har fortsatt ont i sina revben (till er som inte hört storyn - håll er för garv )

För ca tre veckor sen började han klaga över att de två nedersta revbenen på höger sida gjorde ont, särskilt när han hostade eller andades djupt. Spräckta, sa jag, vis av egen erfarenhet. Men han kunde inte komma ut med hur det gått till?

Så, han har tagit det väldigt lugnt, förutom när han träffat flickvännen. Då kommer han hem ännu sämre och han sa på fullaste allvar (tror inte han fattade poängen själv) att: jag måste ha överansträngt mig

Vi är alla glada över att skolan är slut - tio års helvete äntligen över. Nya tag i höst med gymnasium och förhoppningsvis bättre lärare.

Firrarna har haft uppåt 28 grader och jag har bytt vatten med iskallt (nåja, så kallt det går i hyreshus). Matar mycket sparsamt nu så det inte ska bli en massa skit i vattnet. Allt väl så länge. Jag har fortfarande inte tänkt ut var karen ska stå i nya lägenheten.

Börjar alltså jobba torsdag (ångest) och får nyckeln samma kväll så jag kan börja flytta över saker.

Jag var f ö och såg ett Muminbarn dansa på Skansen och det var himla trevligt! Han var SÅÅÅ duktig!

Minus på lönekontot men so what - jag är lycklig! Önskar er alla detsamma!