... ja eller nästan.. jag har flyttstädning av köket kvar. Och skruva ner lite taklampor... men annars så! ALDRIG MER att jag flyttar med åtta akvarier och en tonåring som fick total flytt-blockering och sov ända in till sista dagen Jag har gjort i princip ALLT själv - och det med barnvagn och nävar. Nu är jag redigt trött och måste ta itu med att packa UPP altt också... därför sitter jag på jobbet nu för att ladda mobilen (hittar inte laddarna) och betala räkningar (dator ej inkopplad...)

Katterna gjorde sitt på ett bra vis. Sisa fick vara ute under hela flytten och sprang mellan portarna efter mig och ropade på mamma (=jag). Lillskiten Snoknos var kvar i gamla lägenheten under hela flytten, så henne bar jag över i kattkorg med sista lasset - under svåra svordomar från hennes sida Hon var så otroligt duktig och höll sig undan från alla fötter och sprang inte ut i trappen eller någonting. Jag ÄLSKAR denna knepiga, smarta och klumpiga katt

Facit av fiskflytten var endast två döda - en odessa av stress (tror jag - den fick spatt redan vid håvningen) och en liten brigittae. Ganska bra tycker jag! Nu ska jag bara få igång alla karen också Jag vet inte i vilken ände jag ska börja fixa allt- men firrarna måste ju gå först. Just nu går det inte att äta, men däremot duscha o gå på toa vilket både jag o lillskiten invigde den nya lägenheten med igår Hon tar det hela väldigt bra, följer efter mig vart jag går och ställer små frågande jam då och då. Sisa däremot ålar på mage, och trots att dammsugaren står framme hela tiden så blir hon livrädd när jag öppnar en skåpluckla (= nu går matte in i städskåpet) knasiga katt Sisa får stanna inne ett par veckor så att hon fattar var hon bor, och vänjer sig vid allt nytt.

Ja, och sonen föll som sagt i total flyttkoma och blev helt handlingsförlamad. Någon tid - snart - kommer jag kunna se på detta med ett leende. Just nu är jag bara totalt utmattad, manisk och o'stoppbar. Jag kör tills det är klart - och hoppas att jag håller hela vägen ut....

Mina försök att fixa bord/pall/ställning till det nya sexkantiga har gått åt h*e allihop. Inget blir så stadigt och/eller snyggt som jag vill ha det. Så nu lägger jag ner det projektet tillsvidare.

Ha det så gott, allihop, i detta perfekta sommarväder! Jag tycker det är underbart med omväxlande väder - lite regn, vind, sol, åska!

med matta hälsningar - mamma Miaou