Måndag igen! Haft en supertrevlig OCH produktiv helg. Flyttade hylleländet med de tre småkaren för att få in ryggsäckfiltrena, tror ni inte att krysstaget kom i vägen istället då?! Men löste det... ena filtret hänger på sidan, det andra KLÄMDE jag in och det tredje sitter som det ska... ringde en väninna för att få hjälp att flytta största karet från mitt sovrum till köket - det är så otroligt mycket smidigare att ha alla kar på samma plats och dessutom med en vask bredvid Lyfte även in minsta soffan i köket, så nu sitter man i den, mellan alla karen det blev jättebra!

Mindre bra var att lilla skitkatten hade vält en av de större balkonglådorna när jag kom hem från jobbet i fredags. Maken till jobbig katt alltså jord och trasiga plantor över hela balkonggolvet. Jag tycker att jag inte gör annat än kattsäkrar i lägenheten. I morse dammade hon runt längs väggarna och rev ner digitalboxen till tv:n, så att två av uttagen (antenn och en kabel till) BÖJDES. Som tur var gick de inte av - men nästan. Jag måste f*n skruva fast allt alt. ha staket runt allt löst.

Glipan på balkongen har jag iallafall helt listigt täckt för med två enorma bambupinnar som jag hittade i grovsoporna för ett tag sen. Jag ville inte ha nät där också, det blev så fult.

Jag och en annan M här på zoopet var på utflykt i lördags och beskådade andras akvarier. Det var intressant och roligt. Tittade även på hennes burkar på skolan samt en fin damm! Jag vill ha PENGAR så jag kan köpa mer fisk och balkongväxter! Kan man ta sticklingar på kaprifol? Hur gör man, i så fall?

Apropå akvarier - gissa vad det första var som jag borrade upp i lägenheten (om man undantar balkongens fix)? Jo, en stor stadig krok till slangen i badrummet