Ja, jag har varit i ide nu igen - som jag gör när humöret dalar och kraften inte finns där. Då ligger jag i sängen och sover/läser. Idag kravlade jag mig upp och tvättade fyra maskiner, dammsög och våttorkade alla golven samt satte igång med det evighetslånga - och tråkiga! - projektet bokhyllor... jag har nämligen bestämt mig för att bara ha väggfasta, mycket smala hyllor, eftersom en normal bok sällan är större än 17 cm (ja, bilderböckerna får egen hylla )

Men det är ett j*a borrande och eftersom vi bara har en borr som funkar ordentligt i våra väggar, och är ca 200 hushåll som delar på den så...

Så då övergav jag det - halvfärdiga och mycket irriterande - projektet och övergick till hyllor under taket, över dörrarna, i hallen. Där är väggarna mer normala. Men när jag TRE (!!!) gånger på raken lyckades mäta fel på hålen till konsollerna så la jag ner det också Vissa dagar ska man bara göra urenkla saker...

Till råga på eländet löper den lilla katten och jag har inte sovit en blund på tre nätter. Det hjälper inte att stänga henne ute och ha öronproppar, hon slamrar på dörren och har en mycket stark och envis röst.

Har sökt en massa nya jobb men inte fått ett enda positivt svar. Alltså, ibland är det inte så himla kul, livet! Men det brukar vända... må bäst, alla!