Har jag berättat att den ensamma haren tydligen fick ett ragg i våras - och nu är de fem?

De stackars unghararna är riktigt korkade. Barnen jagar dem - till fots och med cykel - och hararna bara springer runt i cirklar. Barnen är ju inte dumma så de har lärt sig att genskjuta dem. Och inte flyttar harbarnen heller! Man kan ju tycka att det vore bättre uppe i parken bland alla träd och buskar - men icke. De SKA vara på den stora öppna gräsmattan Jag har sagt till människobarnen ett antal gånger, men vad hjälper det när jag inte är där Funderar allvarligt på att lägga lapp i alla brevlådor till föräldrarna, så de får lära sina barn djurvett...men det är ca 500 hushåll... orka...

Tänker väldigt mycket på äpplen just nu! Detta för att en god vän här på zoopet drunkar i äpplen och jag har lovat avlastning. Så fort jag går in i en affär och ser äpplen, kan jag inte handla dem för jag vet att jag får massor snart - vilket leder till äppelbrist hemma och på jobbet. Och så är jag vansinnigt sugen på äppelpaj HELA tiden... vaniljsås... mmmm.

Helgen tog slut alldeles för fort. Det blev inget vattenbyte den här veckan - sneglade på karen och kände bara NEJ! Kanske jag får en otrolig lust att byta en kväll efter jobbet istället?

När jag kollade in fiskbeskrivningen såg jag förresten att Praktbarben blir 14 cm lång Det hade jag inte en AAAAAAAAAAAning om! Men det gör inget - de bor i mitt största kar, i all välmåga.

Nästa vecka blir det fisk i dagarna två - först Akvarieleasing och sen Bollmoraauktionen!

Hej hopp från ett kyligt Stockholm!