Här går det undan - tiden alltså. Försökte bli av med ett av mina kar men icke då. Fick inte ett enda seriöst svar varken på fisk eller kar. Så de blir kvar... funderar på att a) flytta det till mitt nya kontor b) flytta in det i arbetsrummet hemma.

Ja - jag ska alltså byta kontor nu. Nya kontoret är hälften så stort, lågt i tak och har inget fönster men men. Man får göra det bästa av situationen. Det värsta är att jag ska sitta vägg i vägg med en av surgubbarna (chefen retades med mig och sa att vi skulle sitta i samma rum - då slog jag bakut). Jag får helt enkelt ta det som träning på att bli en bättre människa - mer tolerant, mer tålmodig mer... ja.

Imorgon fyller sonen sexton otroligt! Tänk att det bara var några år sen man höll ungen i hand när man skulle över gatan... och nu ser jag knappt röken av honom. Det är fester och kompisar för hela slanten - både bildligt och bokstavligt Han ska få pengar, kondomer och en annan liten rolig grej av mig. Svårt att hitta på något till en så stor. Men det blir nog uppskattat Att kondomer ska vara så dyra, det är ju inte klokt!

Annars så är det himla kallt här i Stockholm nu (hur ska det då inte vara norr om...) Lilla knastrasan skakar på sin tass varje gång jag öppnar balkongdörren (det är hennes sätt att säga KALLT) och Sisa kommer in med fluffig kall päls, det luktar gott om vinterkattpäls!

Mitt försök att leka av purpurhuvudsbarberna gav inget resultat. Kanske jag borde haft doppvärmare?