Idag blev det en ledig dag, fast absolut inte sysslolös. Hade fått en tid hos ögonläkaren för sonen så då passade jag på att ta en heldag ledig från jobbet.
Fick ju gå upp i vanlig tid och jaga iväg guben till jobbet och dottern till skolan för att ta med sonen till Mölndal. Han har kisat en hel del ett tag när han t ex tittar på TV så vi tyckte det var lika bra att kolla upp synen ordentligt. Han tyckte det var kanonkul med alla pryttlar och makapärer hos ögonläkaren men blev lite besviken när det visade sig att han inte behöver glasögon dom kunde inte hitta nå´t fel alls.
Sedan bar det iväg till nästa instans för lite klädinköp, sonen fick en tröja och modern fick lite av varje.
Efter en sväng till affären för att komplettera kylskåpet blev det McDonalds-lunch, lite lat får man ju vara ibland ju.
Eftermiddagen var oxå inbokad, först bar det av till frissan där både sonen och modern fick sig en behövlig klippning.
Efter det var det droppinfika på fritids med efterföljande show som barnen hade satt ihop och sedan hade dom tryckt in ett föräldramöte oxå så det blev några timmar i skolan.
På akvariefronten händer det inte så där jättemycket. Lilla miniguldancistrusbebisen tuggar på i algrabatten (sicket bra ord Lenmar ) på pumphuset i lilla köksburken, ser riktigt rund och god ut om magen . Det är lite svårt att stödmata en liten minimal när det finns glupska Endlers och räkor, men å andra sidan så räcker säkert algerna till en liten minimal. Jag får väl göda på lite extra i algrabatten .
Fick klämt in ett vattenbyte i köksburken mellan frissan och fritids. På malföredraget i lördags fick vi ju höra att det är svårt att driva upp malyngel i småburkar p gr a att det är svårt att hålla jämn vattenkvalitet, men vi får hoppas att lillen klarar sig änndå.
När jag jagat barnen i säng fick jag även till ett vattenbyte i 180:an. Har sett till båda L066:orna, fast dom är fortfarande inte speciellt mycket för att visa sig utan när man ser dom så hänger dom på pumphuset, hoppas dom vågar sig fram och smaska lite ärtor när mörkret lägger sig.
Nä, nu é det dags att nana kudden, imorgon får jag ju jobba ikapp det jag inte kunde göra idag.