Jag tror att jag måste fått yngel på mina kuhliisar på jobbet, jag vet att jag borde ha 3 st, har köpt i ett par omgångar och har flera gånger trott att åtminstone någon av dom varit borta, men så i veckan såg jag alla 3 riktigt stora, runda och randiga ute och spaterade och letade mat samtidigt. Men så såg jag en liten en , max en 3:edel av dom stora och tunn rackare under roten. Alltså helt plötsligt 4 st samtidigt varav en pyttis. Det var såpass länge sedan jag köpte dom så det är knappast någon av dom köpta som kan vara så liten och tunn längre. Kuhligt är det i alla fall
Lite mindre kuligt är väl att nu har mina mollys tagit helt slut, hanen gav upp i helgen, så jag hittade honom när jag kom till jobbet i måndgs, men det var väntat, han har sett ganska trötter ut på sistone, honan gick och dog en vecka innan, så nu är molly-eran över för dennen gången.
Hemmaburkarna har fått nytt vatten idag, lilla miniguldancistrusbebisen gnatar på och auktionsmalarna L066:orna har jag sett båda 2 idag. L204:an växer så det knakar.
I helgen åker nyckelhålen ut i alla fall, hade tänkt skicka av den stora siamensisen oxå, den börjar bli lite väl stor för 180:an, men se det gick inte det. Det blev gråt och tannagnissel från lillstumpan, så den får väl gå kvar i väntan på ett större badkar Den är ju ganska snäller i alla fall.
Kanske kan det bli nå´n liten ny fisk eller 2 istället för nyckelhålen. Vi får se
Näää, nu är det snart dags att nana kudden.
Nattinatti!!