Imorse tog jag mig äntligen i hampan och hakade på mig stavarna och tog en sväng före frukost. Lite drygt en timma blev det . Det é så gôtt att få det gjort, hoppas bara rycket kommer tillbaka lite oftare.
Väl hemma satt småttingarna och käkade frukost och guben hade stuckit iväg för att fjäska lite med bilen.
Fick mig lite frukost och en härligt dusch. Vädret har ju varit helt otroligt fantastiskt somrigt idag, så det blev ett ryck med häcken på framsidan oxå.
Attans så duktig man vart nu då
Tog med mig lillkillen ner och handlade hem lite käk. Tänkte ta mig förbi Blomsterlandet och hämta några säckar jord oxå, men ångrade mig när jag såg parkeringen nääää, hade inte alls lust att stå där och köa, det får bli nå´n annan dag .
Efter uppackning fick det bli lite slappning i solstolen, guben tog sig en sväng med moppen, och när han kom hem så blev det grillning nr 2 denna helgen. Kan ju inte låta bli när vädret plötsligt blir till äkta grill-väder.
Fast i fredags kväll é man bra trött i alla fall. Efter vattenbyte och grillning och lite slappning gjorde jag ett halvhjärtat försök att få ungarna i säng, men ingen lyssnar som vanligt, så jag gav upp och gick och la mig själv. Ibland får faktiskt guben ta lite nattning oxå.
Detta resulterade i att kaninstackarn glömdes kvar i ute-buren utan kvällsmat. Den lille kraken som aldrig varit ute en hel natt visserligen har han hus och gå in i, hö och vatten och det var ingen kyla ute heller, men han var helt slut och fick komma in för att vila upp sig under dagen idag.
Jaja, nu är han pigg och alert igen, så imorgon åker han ut igen
Nej, nu é det alldeles för sent, måste knopp lite. Attans vad lätt det är att bli sittandes vid SIMs:et.
Ha're gôtt!! Nattinatti!!