Det har varit fortsatt allergiskt, tisdagen klarade lillen alldeles utmärkt med nya medicinen men onsdag em fick jag åka från jobbet för att hämta en rödögd stackare, stannade hemma resten av veckan för att hålla honom inne så mycket som möjligt, synd när det äntligen blivit väder.
Idag var lillskruttan oxå hemma för dom hade studiedag, fick ranta upp tidigt i trots att jag inte skulle jaga iväg några barn till skolan, kl. 9 skulle Securitas komma och titta på larmet så det var bara att skutta in i duchen i ottan. Sedan hann jag med diskning, kaninbursstädning och frukost innan han dök upp i alla fall.
Efter det var det dags att plocka bort påsken (ja, jag vet att det är lite sent, men bättre sent än aldrig) Fick även fart på barnen som städade i sina rum vilket är ett kvar för att månadspeng skall utbetalas. Under tiden fick jag gjort ett kombinerat vattenbyte i 180:an och vattning av rabatterna med akvarievatten
Ville åka upp till Nol och köpa mig en ny Palett-hona (Nigerian red). Jag köpte ju ett par för ett par veckor sedan, men honan dog efter bara ett par dagar.
Hängde på telefonen när Kent öppnade kl. 13 för att kolla om han hade någon kvar. Sedan hade jag mutat barnen med besök på Allum för att sätta sprätt på månadspengen samt hamburgerlunch på MAX. Sedan fick dom allt följa med mamsen till Nol.
Kent hade flytt fältet, men jag fick med mig både en ny Nigeran-red-hona och en liten endlershona. I Nol träffade jag även på GCG:s Mia och vi hade en trevlig pratstund när vi väntade på vår tur.

Hej Hopp i Galopp - Hoppas nu dom nya fiskarna simmar imorgon oxå