Blev en blandad lördag idag
Blev väckt av sonen kl. 7.20 härligt med sovmorgon men det var änndå dax att krypa ur kojen, för lillstumpan och jag skulle vara på Nääs senast kl.9.
En arbetskamrats dotter skulle hopptävla, stor häst för första gången, hon är bara 11 år, och detta tänkte vi vara med och bevittna Lite kyligt men annars var det kanonfint väder och Nääs är ju såååå vackert, till på köpet hoppade hon först en felfri clearround-runda och sedan gick hon och vann en 100cm-hoppning. Ganska OK för 1:a gången, visserligen har hon många ponnymeriter i bagaget
Sedan drog vi iväg nästgårds till Floda där lillen körde cross i förarskolan för första gången, en ganska dammig och 2-taktsosande tillställning men han körde och körde och var kanonlycklig, ganska OK med allergin idag oxå.
Sedan fick lillan köra lite oxå och jag tog med sonen hemåt.
Grillning é ju alltid trevligt en sådan här fin lördagkväll så Len+Mar kom hit framåt kvällen och vi har grillat, tjôtat och haft en kanontrevlig kväll.
Nu är det snart dax att nana kudden.
I burkarna händer det inte så mycket, den nya pelvicachromishonan simmar på och Guldancistrushanen ligger i kokosnöten och fläktar.
Undrar om jag orkar valla stavarna imorgon
Dax att nana kudden!! Nattinatti