Då var denna arbetsveckan slut då
Idag var jag med lillstumpan på hoppträning, det gick kanonbra även om hon fick en häst som hon inte trodde hon skulle kunna hoppa. Men den tösen är duktigare än hon tror, så det blev ett poäng i självförtroende där Dessutom fick mamsen med sig videokameran och filmade lite, skall försöka få över filmen på DVD så hon lätt kan titta på den när hon vill.
Attans vad sugen man blir att vara med oxå!! Jag vill oxå hoppa
I veckan fick jag göra en välbehövlig växtrensning i jobbetburken och den blev såååå fin, lotusen fortsätter skicka iväg flytblad, nu é dom 4 till antalet, väntar otåligt på ev. blomma . I 180:an har guldancistrushanen lättat lite på fläktandet och tillåter sig att kika ut emellanåt. Skall bli spännande och se om det blir mer än ett synligt yngel denna gången. Funderar mer och mer på att trotsa barnen och skicka iväg den store siamesen, "han" é lite väl bufflig med om andra fiskarna vid matning, och han é på tok för stor för burken.
Paletterna och Nanochromisarna går oxå riktigt bra ihop, i alla fall än så länge, ingen av dom har ju varit i lektagen ännu .
På jobbet skall en akvaristisk kollega ta tjänstledigt och flytta minst ett år till Canada, han har ett lekpar Ancistrus som inte går av för hackor, så dom får nog flytta hem till mig efter sommaren Får bearbeta min omgivning inför födelsedagen i augusti så jag får den där 450:an så alla malar får plats
Imorgon bär det iväg med växtakvaristerna till Nygaards, skall bli jättekuligt.
Ha det gôtt!!