Oj, är det redan tisdag igen hinner liksom inte riktigt med.
Helgen har i alla fall varit kanon. Var ju precis som en hel hög till i Varberg hos familjen Person på Västinggrillfest . Kanontur med vädret och sällskapet . Vad som hände i detalj har ju redan både Lenmar och Marie J berättat om så det tänker inte jag upprepa här. Hela Sjöjungfrufamiljen var i alla fall med och alla var nöjda och glada efter helgen.
I fredags var jag inne och jobbade. Vi var bara 3 st på "vår halva" och telefonen var ganska lugn så jag fick undan en hel del
Såg oxå att min lilla honungsgurami-hane höll på att bygga bo, skummade på för glatta livet Dock har han valt ett hörn strax utanför insuget till filtret, så boet var inte större när jag gick hem än vad det var på morgonen trots idogt byggande. Kuligt, har inte haft nå´n byggande Gurami nå´n gång tidigare När jag kom till jobbet går så var hela boet borta, men hanen var fortfarande utfärgad och grann och svansade för flickorna. Så jag ändrade utblåset så det blev lite lugnare på ytan.
Måndagkväll=ridningsdax igen. Nu var det tänkt som så att jag skulle ha teori och denna gången hade vår ridlärare tänkt ut att vi skulle ha "kvartsamtal". så jag dealade med henne att vi skulle ta detta medans lillan red och så skulle jag försöka rida igen min missade lektion i en tidigare grupp så jag skulle slippa åka fram och tillbaka som jag brukar. Tyvärr så blev hon sjuk så samtalet uteblev. Jag fick plats att rida igen, men sedan så skulle det vara ridning som vanligt, men då fick jag skippa den för att ta igen den senare istället. Tur var kanske det för när jag kom hem så hittade jag till min fasa en prickig guppy-hona i köksburken det var ju den lilla jag köpte i Nol för ett par veckor sedan, h-e oxå jag har ju varit lyckligt förskonad mot sån´t här så länge. Fick i alla fall fiskat fram en flaska med en skvätt medicin (tur att det är ett litet kar) och gjort ett vattenbyte innan jag pytsade i en skvätt. Ser inga prickar på nå´n annan ännu i alla fall.
Idag hade gurami-hanen börjat om på bygget, hoppas det går bättre nu med lite mindre ytrörelser
Nä, nu é det dax att knoppa. Imorgon blir det Lisebersbesök och Nationalteatern. Skall bli såååå himla roligt.
Ha det gôtt allahopa!! Nattinatti!!