....fick man semester och solen skiner och livet leker
Är riktigt nöjd med mig själv idag, förra fredagen såg skrivbordet på jobbet ut som om en mindre orkan dragit över, och idag hade jag fått jobbat bort, sorterat, arkiverat och städat undan så nu ligger det som är kvar i prydliga högar och inväntar min återkomst. Fast dom får vänta i 4 veckor. Jobbetburken fick vattenbyte igår så nu får dom oxå klara sig utan matte i 4 veckor, fast dom får nog lite mat emellanåt av snälla kollegor.
I hemmaburkarna har det hänt lite granna oxå. En Canada-emigrerande kollega hade ett gäng ancistrusar som han ville bli av med. Mamma, pappa och 8 ungdomar i varierande storlek. Jag trodde bara att dom vuxna skulle komma hem till mig, men se där bedrog jag mig, för hela familjen ville flytta in, som tur var fick jag i alla fall skickat över 2 av dom större "barnen" till en kompis, men i alla fall. Nu simmar det 14 st L-malar i mitt något malöverbefolkade 180-liters (längtar till auktionen )
I köksburken har det flyttat in ett gäng supersöta körsbärsräkor. Tackar allra ödmjukaste Lenmar för dessa. Dom är helt underbara.
På söndag drar vi iväg upp till Ellös för att bada, lata oss och fira mamsen som fyller år.
Ungarna (dom 2 mindre) skall gå på cirkusskola, så på fredan skall vi få se på cirkusföreställning . Så det lär inte bli så mycket zoopetande under den veckan. Men man överlever nog det oxå, får väl ta med kameran ner till stranden, vada runt och försöka fånga nå´t som ev. kan användas till en kommande temafototävling som kanske får temat "stranden". Många kansken där *S*
Önskar alla goa zoopetare en riktigt god sommar!