...jag skrev nu. Men men, det får bli som det blir
Diverse akvarieflyttningsprojetk håller på att ta form.

450:an står och puttrar på bra, jag är lite missnöjd med ljuset, men det skall väl fixas med andra lysrör så småningom. Efter Tropfrogs föredrag i måndags så har jag lärt mig varför mina Sessilifloror helt plötsligt väljer att skjuta i höjden alldeles förfärligt, grönt ljus minsann , detta måste åtgärdas. Fiskarna simmar i alla fall och ser ut att må bra.

180:an har rengjorts hyfsat och flyttat ner till jobbet. Nästa steg blir att montera ny bakgrund, fixa frigolitinlägg och bygga stenröse där i. Förhoppningsvis kommer jag iväg i helgen och handlar lite pryttlar dit.

110:an får tjänstgöra som ancistrusbarnkammare ett tag innan jag plockar bort det på jobbet. Dom fådda ancistrusarna passade ju på att fixa lite småttingar innan dom flyttade till 450:an. Och nu ligger hanen och fläktar där istället

I köksburken har guppyna börjat massproducera, jag försökte räkna yngel idag när jag bytte vatten, det är väl en 20-30 st just nu och 2 av dom lite större har börjat få lite fina färger . Idag såg jag även en humlahona med rom igen , jag har visserligen sett till några yngel från förra gången, men det gör jag ju inte från körsbären heller förrän dom helt plötsligt blivit lite större och vågar sig ut ur snårskogen. Hoppas kan man ju .

Imorgon skall det bowlas med växtakvaristerna, kuligt!

Nattinatti!!