Jag och Janne var på en produktuppvisning anordnad av Nikon nu ikväll. Jösses vad dom öste på. Vi hade ingen aning om hur det skulle bli utan åkte in tidigare till stan för att hämta några förstoringar på fågel som ska med på fotomässan i nacka i november i NaturfotoForums utställning. Sen åt vi fyra små rätter på en Kinarestaurang med friterad banan och glass efter.
När vi kom till Nikonträffen som ordnades i World trade center fick vi massor av mat samt öl/vin, kaffe och kakor. Helskotta vad mätt jag blev.
Det var väl ca 10 personer som jobbar på Nikon där, dom presenterade sig och sen snackades det, visades film, snackades ännu mer, det var frågestund och en fotograf som fått testa Nikons nya flaggskepp till kamera D3 visade bilder han tagit i Kambodja under monsunregnen. Kameran och objektiven höll tätt, otroligt nog, och bilderna blev förstås bra.
Sen fick vi mingla runt och testa Nikonprylar. Jag klämde bl a på en D300. Den är jag lite sugen på Janne fotade då jag testade, men det var väldigt dåligt ljus där inne.



Det var väldigt många bekanta ansikten där, som vi pratade med förstås. Folk från NaturfotoForum, Nikonforum och D70Sverige. Så otroligt kul, men konstigt nog var jag enda kvinnan där förutom dom som jobbade för Nikon

När vi skulle gå därifrån fick alla en "Godispåse" och en ryggsäck. Påsen innehöll en massa broschyrer, penna, godisaskar, nyckelrem och isskrapa, alla med Nikontryck. Ryggsäcken var en Crumpler "This" med Nikonlogga. Jag kollade på Scandinavian photos sida om den fanns där, och det gjorde den... och den var inte gratis precis

Nej nu är det sovdags, natti-natti alla spioner