Idag var det ju strålande vackert väder när jag jobbade. Skönt att se solen lite.
Körde bl a till Södertälje och där har banverket lagt i en ny växel och fyllt upp med helt ny makadam. Det är jättesnygga röda stenar ca 10-15 cm i diameter, lite kantiga. Jag kom på att precis såna skulle kunna passa i mina två nya räkkar som jag håller på med. Jag har iofs inte gjort något mer med dom än siliconat klart. Det ska ner rådasand i botten och den har samma färg som stenarna. Men jag får nog koka dom först ifall det hamnat olja eller annat på dom.

Appropå koka så brukar jag inte göra det med torra löv som ska ner i karen. Jag använder enbart bok- och eklöv för dom innehåller mer garvsyra och ruttnar/förmultnar inte så fort. Men visst kan man hälla kokande vatten över om man vill. Då sjunker dom lite fortare.

Läste att bloggen inte gillade mer än 3-4 smileys per inlägg??? Det verkar skumt.

Annars så har jag inte gjort mycket efter jobbet idag. Känner mig seg. Fast lite räkfotografering har det blivit. Försöker få till bilder på alla snygga CR som kommer från Peter Haack, men dom gömmer sig. Det ska vara sex st, har bara sett fem senaste dagarna, men ingen döing så jag tror nog att alla lever.

Här är i alla fall bilder på tre olika räkor. En fjärde finns i förra inlägget.
En av de här bilderna är väldigt ljus och ser konstig ut. Den räkan håller sig alltid långt bak i karet, satt här under en rot men jag vände bilden i 180 grader.
Bifogade filer