Ja nu är jag ledig i alla fall Ban- och signalarbetena på Sthlms Central verkar ha fungerat hur bra som helt Jag passerade som tredje tåg norrut igår när trafiken förbi Karlberg öppnades igen och allt fungerade helt felfritt. Det var en konstig känsla, jag trodde det skulle vara strul i flera timmar efteråt med massvis med signalfel mm.

Jag har rensat lite i akvarierna som jag har hos Janne. Jag har lite svårt att slänga växter som inte växer så fort, men nu hamnade en massa javaormbunke i soporna i alla fall. Räkorna hade lite svårt att simma i karet som var helt igenvuxet.
Men jag passade på att sätta fast smalbladig javaormbunke på några små rötter till.

60-literskaret med White pearl borde få någon fiskinnevånare som håller räkkolonin på lite mer rimlig nivå
Jag undrar om det skulle kunna fungera med påfågelgobi/indiangobi? Dom är så rackarns snygga.
Ett lysrör har slocknat i rampen till det karet. Det är något skumt med strömmen i Jannes lägenhet. Väldigt ofta som lampor går sönder. Jag misstänker att husets hissmotor på något sätt är skyldig. Läste i någon artikel att hissmotorer och stora ventilationsfläktar kan skicka strömspikar då de går igång och på så sätt ha skjuta sönder lampor.

Nu är det sol och ett vackert snötäcke ute. Jag borde gå ut en sväng, åtminstone ner till centrum och skaffa ett nytt lysrör.
Jag tror inte det är läge att leta efter blåsippor längre. Det har kommit alldeles för mycket snö nu.