Igår gjorde jag äntligen en omgång räkmix, eller snarare en halv omgång.
Den blev väldigt bra i konsistensen och räkor och fiskar gillade den mycket. Jag tog mer musslor i den den här gången och en hel del spenat, förutom de vanliga hela räkorna och ärtorna. Dessutom spirulina och astraxanthinpulver.

Medan mixen stelnade i kylen satte jag upp en tavellist ovanför datorplatsen. Det är bra med lister så kan man byta tavlor hur ofta som helst och variera storlek utan att göra nya hål i väggen.
Janne och jag skaffade ett laservattenpass för ett tag sen, till tavelupphägningar på utställningar. Den är helt suverän, om allt är snett i huset så sitter i alla fall tavlorna rakt

Mina stora Cryptocorynner skickar upp blomstänglar igen. Det är främst C.blassi. En av blommorna är över vattenytan nu och har blivit gul samt börjat öppna sig. Det är som ett foderblad, en strut som är tom på vatten inuti. Jag gissar att det kommer upp något nerifrån struten så småningom. Jag sänkte vattennivån lite i det karet, få se hur jag gör med täckglaset.

I morgon åker vi upp till Söderhamn för en fotodag med Terje. Vi åker någongång vid 04-tiden

Janne var på kurs hos Nikon igår, hela dagen. Det verkade väldigt bra. Jag tycker det är fantastiskt trevligt att han ska börja jobba som lärare hos dom. Det blir väl ett par kvällar i månaden, är det sagt.
Nu ska han lära sig sju Coolpix- och tre mindre systemkameror samt de olika datorprogrammen.